Ervaringen Paul’s cuisine

Bent u benieuwd naar de ervaringen van anderen met Paul’s Cuisine’s kok aan huis? Lees dan de onderstaande beoordelingen of schrijf zelf een recensie.

 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
NelsonNelson uit Tilburg schreef op 10 juli 2012 in 09:30:
Op 30 juni gaven wij een eindexamenfeestje voor onze dochter. Paul verzorgde de catering en de bediening. De welkomsbowl, alsmede hapjes vielen in goede aarde en wij konden mee genieten, omdat Paul alles regelde en ook nog eens alles in de gaten hield. Niemand is iets te kort gekomen. Wat ons betreft een feest om nooit te vergeten, mede vanwege de inzet van Paul. Hiervoor heel veel dank. Twee trotse ouders.
Cindy van GurchomCindy van Gurchom uit Tilburg schreef op 17 juni 2012 in 11:04:
Beste Paul, Hartelijk dank voor het mooie en volledige ontbijt. Ze waren inderdaad erg verrast, en t heeft heerlijk gesmaakt! Ook de kleine vond t helemaal geweldig. Met vriendelijke groet, Cindy van Gurchom
GhislaineGhislaine schreef op 17 juni 2012 in 11:04:
Voor mijn 30e verjaardag wilde ik eens wat anders! Na wat zoekwerk kwam ik bij Paul terecht. Eigenlijk na het bekijken vd site al een goed gevoel! Maar na het kennismaken wist ik het zeker..precies wat ik zocht! De avond was helemaal hoe ik gehoopt had!. Het eten was heerlijk, mijn keuken was lekker opgeruimd en alle gasten vonden het een top idee! Ik voelde me jarig, Hoefde op mijn eigen feestje niks te doen en Paul zet met alles de puntjes op de i!! Bedankt! Echt een aanrader! Alles wordt naar eigen wensen ingevuld
Monique StabelMonique Stabel uit Tilburg schreef op 17 juni 2012 in 11:04:
Op vrijdag 23 maart was Paul bij ons op de sportschool de Ladies Night. Paul heeft de hapjes voor deze avond verzorgd. De hapjes waren erg lekker en de dames op de avond waren ook erg enthousiast!!! Paul, hartstikke bedankt voor deze avond! Met sportieve groet, Monique Stabel Health club el futUro Tilburg.
MoniqueMonique uit Rijen schreef op 17 juni 2012 in 11:03:
Zaterdag een heerlijk etentje gehad bij Paul thuis. Met 9 personen van onze loopgroep in een sfeervolle serre, alsof we in eeh restaurant zaten. Gezien het keuzemenu wat we van tevoren door hadden moeten geven was het voor een aantal niet meer bekend wat ze hadden gekozen. Gelukkig had Paul een prima overzicht en was hij ook bereidt om zo flexibel te zijn en wat aan te passen. De gerechten waren prima op smaak en mooie porties. Met een lekker drankje erbij en een prima gezelschap wat het een zeer geslaagde avond. Voor herhaling vatbaar zou ik zeggen. Dank je wel Paul.
Simon VroemenSimon Vroemen uit Den Bosch schreef op 17 juni 2012 in 11:02:
Ik heb Paul uitgenodigd op Valentijnsdag te komen koken voor mijn vrouw en mezelf. We hebben een dochterje gehad dit jaar en mijn vrouw heeft zich nogal wat moeten ontzeggen. Tijd dus om haar culinair te verwennen! Paul weet je echt te verwennen met heerlijk eten, leuke menu keuzes en verder een vriendelijke en goedlachse persoonlijkheid. het goede vind ik daarnaast ook dat hij zich niet op de voorgrond stelt dus je hebt echt het gevoel datje ook een dinertje met je partner hebt en niet daarin 'gestoord' zou worden door de kok. Kortom: een fantastische ervaring en een aanrader voro iedereen die thuis eens wat lekkers en leuks wil.
SylviaSylvia uit Kaatsheuvel schreef op 17 juni 2012 in 11:02:
Echt een feest! Mijn verjaardag viel in een erg drukke tijd. Toch wilde ik hem graag vieren. Dankzij de voorbereiding, bereiding en verzorging door Paul, had ik nergens omkijken naar. Paul maakte een heerlijke high tea met hartige en zoete lekkernijen. De presentatie was spectaculair. Na een gezellige middag was alles op. Tot de laatste kruimel. Iedereen meer dan tevreden, maar ikzelf vooral want Paul ruimde ook alles helemaal weer op. Geen moeite, geen nasleep, heerlijke high tea: Echt een feest! Bedankt Paul!
Jef FrankenJef Franken uit Heemstede schreef op 17 juni 2012 in 10:59:
Complimenten aan Paul, Een hele gezellige middag met allemaal vrienden en familie. Het was een geweldige ervaring, complimenten voor de uitstekende verzorging, de heerlijke gerechten en de prima gastvrijheid. Ik zag alleen maar lachende, tevreden mensen die het super naar hun zin hadden, een groot compliment waard. Paul's Cuisine is een gat in de markt, een echte aanrader voor eenieder die zijn feestje gezellig, prima verzorgd en betaalbaar wil organiseren. Met vriendelijke groet, Jef Franken
Lesly StokLesly Stok uit Goirle schreef op 17 juni 2012 in 10:59:
Zondag 8 Januari was het zover een surprise party voor mijn moeder die 80 jaar is geworden. In overleg met Paul werd het een high tea, super verzorgd en voor ieder wat wils.We hebben genoten van de sfeer, de gezelligheid en de overheerlijke hapjes.Paul het was een waar genoegen en dank je wel namens mijn moeder die dit een onvergetelijke dag gevonden heeft. Lesly en Wouter Stok
Rob MolsRob Mols uit Tilburg schreef op 17 juni 2012 in 10:58:
Hoi Paul, We hebben op 1e kerstdag erg genoten van wat je voor ons allemaal hebt verzorgt bij het kerstdiner. Bedankt ! Groetjes, Rob en de rest van de Molshoop
Ellen ChristianenEllen Christianen uit Oisterwijk schreef op 17 juni 2012 in 10:57:
Bedankt voor de fantastische middag die je ons hebt bezorgt. Mijn moeder vierde haar verjaardag en wilde dit graag in onze vertrouwde omgeving doen. Jij hebt, in overleg met ons, een pracht van een diner gemaakt waar we allemaal heel erg van hebben genoten. Je hebt er voor zowel de kinderen als de volwassenen een waar feest van gemaakt! Een aanrader voor iedereen. Dank je wel en we hopen in de toekomst weer van jouw diensten gebruik te mogen maken. Fam. Christianen
RuudRuud uit Tilburg schreef op 17 juni 2012 in 10:57:
Hallo Paul, In verband met de 50e verjaardag van Kathy heb je bij ons thuis een tapas buffet verzorgd. Het was bijzonder lekker en zeer uitgebreid en de gasten hebben volop genoten van je kookkunsten. Het buffet was verder prima verzorgd en heeft ons een hoop werk uit handen genomen. Een aanrader voor wie een feestje geeft om het door jou te laten regelen.
Fam. de Kok-VinkFam. de Kok-Vink uit Tilburg schreef op 17 juni 2012 in 10:56:
Hoi Paul, Je hebt op 22 december bij het wijkgebouw 't zandt een kerstdiner verzorgt voor ouderen en 55+ers en ook wij hebben mee genoten van al het lekkers wat je had klaar gemaakt het is voor herhaling vatbaar iedereen riep er over dat het goed verzorgd was nogmaals bedankt.