Ervaringen Paul’s cuisine

Bent u benieuwd naar de ervaringen van anderen met Paul’s Cuisine’s kok aan huis? Lees dan de onderstaande beoordelingen of schrijf zelf een recensie.

 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Serve the CityServe the City uit Tilburg schreef op 16 februari 2015 in 07:39:
Paul heeft afgelopen week een kookworkshop verzorgd voor ongeveer 60 personen, waaronder fysiek gehandicapten. Het diner smaakte niet alleen goed, ook de samenwerking verliep erg vlot. Samen hebben we de gangen uitgekozen, boodschappen gedaan etc. Paul wist vooraf erg goed in te schatten wat de kosten zouden zijn en tijdens de avond zelf wanneer hij wie in moest zetten om te koken. Zijn ervaring en begeleiding waren zeer welkome aanvullingen op de avond!!
Marino en LindaMarino en Linda schreef op 3 februari 2015 in 16:04:
Beste Paul en Marianne,Dankzij jullie was 19 december onvergetelijk,bedankt. Alles was goed geregeld en vooral ook lekker, top!
Marieke en NicoMarieke en Nico schreef op 8 januari 2015 in 11:01:
Op zaterdagmiddag 3 januari 2015 hebben we thuis van een overheerlijke High Tea genoten met onze dertig gasten. Paul zorgde voor een grote variëteit en prima kwaliteit van allerlei hapjes en lekkernijen. Voor elk wat wils en ruim voldoende. Kortom, mede dankzij Paul hebben we een geweldig feest beleefd. Marieke en Nico uit Berkel-Enschot:
William & Carla HermansWilliam & Carla Hermans uit Tilburg schreef op 18 december 2014 in 21:40:
Zaterdagavond 13/12/2014. Een vijf-gangenmenu voor vier personen. Voor een avondje heerlijkheden, lekker genieten, goede service en absolute gezelligheid met na afloop een gewoon een schone keuken... Paul, bedankt voor een SUPERavond.
Hugo BiersmaHugo Biersma uit Rotterdam schreef op 15 december 2014 in 08:22:
Paul heeft voor onze groep van acht een heerlijk diner neergezet. De passende wijnen maakten de maaltijd af. Ik wens Paul veel succes in de toekomst.
Familie van der LindenFamilie van der Linden uit Oudenbosch schreef op 9 december 2014 in 19:29:
Paul is een prima kok die niet alleen goed kan koken maar ook actief meedenkt bij de samenstelling van het menu. Een kok als Paul in je keuken is ideaal als je met vrienden echt wilt genieten in je eigen huis van een heerlijk diner. Je hoeft niet naar de supermarkt, niet zelf eindeloos in de keuken te staan of zelf de afwas te doen. Kortom een ideale oplossing als je meer ‘Quality Time’ wilt met familie of vrienden.
Arno hultermansArno hultermans uit Tilburg schreef op 5 november 2014 in 05:12:
Op zaterdag 25 oktober heeft Paul een 4- gangen surprise diner voor mij en mijn vrienden verzorgd. Het was heerlijk. Naast zijn goede kookkunsten is Paul een uitstekende gastheer. We hebben een heerlijke avond gehad.
Fam SchroverFam Schrover uit Tilburg schreef op 4 november 2014 in 18:52:
Beste meneer Paul, ik wil u nog heel hartelijk danken voor de heerlijke lunch die mijn dochter en ik afgelopen zaterdag gekregen hebben. Het zag er allemaal heel mooi uit en smaakte fantastisch. De minestronesoep was verrukkelijk! Ik was ook erg onder de indruk van de moeite die u gedaan had om alles warm en vers bij ons op tafel te krijgen! Ik heb u op mijn werk de hemel ingeprezen! Met vriendelijke groet, Tonneke en Auck Schrover
Lian Voetman en Anita v gruijthuijsenLian Voetman en Anita v gruijthuijsen uit Tilburg schreef op 17 oktober 2014 in 06:25:
Heerlijk avondje verwend met een heerlijk 4 gangen diner speciaal gemaakt door Paul. Niets te hoeven doen en alles perfect geserveerd. Zalig gegeten en met zoveel zorg en liefde klaar gemaakt. Na het diner alles weer opgeruimd door onze thuiskok en de vaat opgeruimd. Super nogmaals hartelijk dank!! Xxx
Trudie en WilliamTrudie en William uit Berkel Enschot schreef op 5 oktober 2014 in 11:56:
Paul heeft bij ons de catering verzorgd voor onze zilveren bruiloft. Paul was onze kok aan huis en hierdoor konden wij onze 60 gasten een zeven gangen walking dinner serveren. Paul neemt je alle zorgen uit handen.Het is een heel relaxed gevoel op je eigen feest dat alles achter de schermen goed loopt. Paul werkte ook heel leuk samen met onze jonge neven en nicht die paraat stonden voor het uitserveren en die alle drankjes verzorgden. Kortom het was goed, gezellig en voor ons gaf het alle ruimte om thuis van ons feest te GENIETEN.
Corné AartsCorné Aarts uit Sprundel schreef op 16 september 2014 in 09:25:
Afgelopen vrijdag hebben in het kader van onze trouwdag, Paul gevraagd om voor ons te koken. Wat een heerlijke avond heb je ervan gemaakt. De gemakkelijke manier van contact leggen, echt alsof je al jaren bij ons thuis komt. Wij en onze gasten hebben genoten van de kookkunst en ook de kids vroegen zich af wanneer "de kokmeneer" weer komt. Dus zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader voor iedereen die in zijn eigen huis het gevoel wil hebben van een restaurant. Paul, bedankt voor de heerlijke gerechten en de gezellige sfeer. Groet, Corné, Thea, Stan, Naud & (huilende) Ries, en onze vrienden.!!!
jan jansjan jans uit heusden-zolder ,vlaanderen schreef op 19 juni 2014 in 22:11:
Door toeval zaten we maandag vlak in de buurt bij Paul en konden zo ,als Vlamingen, genieten van Paul's kookkunsten. Echt een aanrader. Ook dank aan zijn charmante echtgenote voor de leuke ontvangst. 19/6/2014 Jan en Ingrid , Heusden-zolder, Vlaanderen
RitaRita uit Tilburg schreef op 9 februari 2014 in 13:07:
Afgelopen woensdag hebben mijn ouders volop genoten van het heerlijke ontbijt. Er was volop keus en de vriendelijke bediening maakte het ontbijt tot een zeer aangename verrassing!
Richard en Miranda LamersRichard en Miranda Lamers uit Kaatsheuvel schreef op 10 januari 2014 in 08:19:
Beste Paul, Na een super geslaagd 4-gangen diner voor 4 personen in 2012 hebben we je gevraagd om op 21 december 2013 te komen koken ter ere van ons 12,5 jarig huwelijksfeest. Wederom een groot succes. Voor 12 volwassenen en 3 kinderen heb je een heerlijk walking diner tevoorschijn getoverd. De relaxtheid van thuis zijn, alles geregeld van te voren, flexibiliteit (bijv.rondom de kinderen) en opgeruimd bij vertrek en vooral...lekker! .. super. We hebben daarna met een heerlijk gevulde maag lekker kunnen feesten. Paul, bedankt voor je bijdrage aan deze mooie, feestelijke dag.
Wouter TitulaerWouter Titulaer uit Breda schreef op 27 december 2013 in 13:00:
22 december hebben wij voor onze cliënten van Amarant een familiebijeenkomst georganiseerd waar Paul's cuisine voor ons het eten verzorgde. De gastvrijheid die hij uitstraalde, de service die hij bood, en de zorg en liefde voor zijn eten die hij liet zien hebben bijgedragen aan een fantastische middag / avond. Paul, als het lukt ben je er volgend jaar weer bij! Groeten en veel dank, team en clienten van Boerderijstraat 14, Amarant.
Loes van den BoerLoes van den Boer uit Tilburg schreef op 27 november 2013 in 11:26:
Paul, heel erg bedankt voor je kookkunsten bij ons zilveren huwelijksfeest! Het was super verzorgd, heerlijk en wijzelf konden feesten zonder enige zorgen. Zelfs de keuken was opgeruimd! Super!
Frits van den BoerFrits van den Boer uit Tilburg schreef op 18 november 2013 in 08:29:
Dank ook jij voor je inzet welke zeker heeft bijgedragen aan het slagen van ons feest! Het gaf ons de gelegenheid om met onze gasten mee te vieren tot in de vroege uurtjes !!
PetraPetra uit Tilburg schreef op 11 oktober 2013 in 13:28:
Paul, bedankt voor een superverjaardagsdiner. Door jouw toedoen hebben we met z'n allen heerlijk relaxt kunnen genieten.
MarlindeMarlinde uit Kaatsheuvel schreef op 2 september 2013 in 16:43:
Paul, bedankt voor een heerlijk verjaardagsdiner! Zelfs onze dochter (1 jaar) heeft het goed gesmaakt!
Geert WijtvlietGeert Wijtvliet uit Loon op Zand schreef op 29 augustus 2013 in 17:31:
Afgelopen dinsdag heeft Paul een heerlijk 5-gangendiner verzorgd ter gelegenheid van de 60ste verjaardag van mijn vrouw. De keuze de "thuiskok" Paul was een erg goede keuze: - betaalbaar; betrouwbaar; Paul houdt zich aan de afspraken en neemt je ongeloofelijk veel werk uit handen.