Ervaringen Paul’s cuisine

Bent u benieuwd naar de ervaringen van anderen met Paul’s Cuisine’s kok aan huis? Lees dan de onderstaande beoordelingen of schrijf zelf een recensie.

 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
JudithJudith uit Kaatsheuvel schreef op 29 januari 2017 in 19:31:
We hebben onlangs mogen genieten van een 5-gangensurpisemenu met wijnarrangement van Paul. Wij (4 volwassenen en 4 kinderen) hebben in alle opzichten een geweldige avond gehad: lekker eten en drinken in een ontspannen sfeer. Paul is een echte gastheer die ervoor zorgt dat iedereen, inclusief kids, lekker op zijn gemak is. En last nut not least: hij laat alles keurig achter. Dankjewel Paul, het was voor herhaling vatbaar!!
HildeHilde uit Reusel schreef op 21 december 2016 in 08:54:
Beste Paul, hartelijk dank voor het lekkere eten en de goede verzorging. We hebben een top avond gehad. Zeker voor herhaling vatbaar!
Carola SpijkersCarola Spijkers uit Tilburg schreef op 25 november 2016 in 20:21:
Wat een gezellige avond met een gezellige kok! Ontzettend lekker gegeten met mijn 2 zoons! Voor herhaling vatbaar
ElbertsenElbertsen uit Tilburg schreef op 13 november 2016 in 16:47:
Vanmiddag een brunch voor 4 personen. Heerlijk gegeten, goed verzorgd en een prettig contact met Paul, zeer ontspannen
SebastiaanSebastiaan uit Breda schreef op 6 oktober 2016 in 20:28:
Vers gemaakte kruidenboter en tapenade smaakt een dag later nog lekkerder.. Eigenlijk hebben we aan het gehele diner verzorgd door Paul een prettige nasmaak overgehouden. Het eten was heerlijk, Paul is een prima en attente gastheer en een goede prijs- en kwaliteitverhouding. Wij hadden echt het gevoel niet thuis te zijn maar ons even in gezellig restaurant te bevinden. Paul, bedankt voor deze mooie en gezellige herinnering!
NannetteNannette schreef op 1 augustus 2016 in 13:53:
Paul heeft voor ons gezin een heerlijk diner verzorgd. Het was een verrassing voor mijn ouders en mijn man, nou, zeer geslaagd! Paul benoemde ons zoontje direct tot hulpkok, fantastisch. De verzorging, het eten, de omgang met de gasten: allemaal top! Dank Paul voor het feit dat je op het laatste moment nog kon en wilde inspringen en dank voor de ontzettend leuke avond die we mede dankzij jou hebben gehad!
Patrick en LindaPatrick en Linda uit Tilburg schreef op 17 juli 2016 in 13:58:
Gisterenavond een geweldige BBQ voor 40 personen met de professionele ondersteuning van Paul gehad. Paul heeft de gehele BBQ van begin tot eind verzorgd met een heerlijk voorgerechtje, aankleding van het buffet, uiteraard de BBQ zelf en de rondgang van het nagerecht. Doordat Paul de gehele zorg van de BBQ op zich heeft genomen (van inkoop tot opruimen) konden wij ons op onze gasten richten en hebben wij ook een heerlijke avond gehad. Echt een aanrader! Onze gasten waren ook enorm over de gehele verzorging van Paul te spreken en hebben zijn kaartje meegenomen voor hun eventuele toekomstige festiviteiten. Wij bevelen Paul's Cuisine dus meer dan aan. Heel erg bedankt Paul voor al je goede zorgen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Patrick en Linda
antoinetteantoinette uit tilburg schreef op 30 april 2016 in 14:49:
Beste Paul, Vanmiddag genoten van een heerlijk verzorgde lunch voor 4 personen. Wat was het heerlijk! Dank je wel voor de goede zorgen en tot ziens.
Marc van der VleutenMarc van der Vleuten uit Tilburg schreef op 12 april 2016 in 12:43:
Beste Paul, Bedankt voor de goede zorgen. We hebben een geweldige dag achter de rug. Alles top verzorgd en de gasten waren positief verrast en meer dan tevreden. Nogmaals dank. Mvg, Marc en Sara
Theo LarosTheo Laros uit Tilburg schreef op 13 maart 2016 in 18:45:
13 maart 2016 Met het invullen van een puzzel had ik een prijs gewonnen: een ontbijt van Paul's Cuisine. Paul kwam eerst bij mij thuis langs om afspraken te maken over de bezorgdatum van het ontbijt, eventuele wensen etc. Vandaag was het dan zo ver. Paul stond op het afgesproken tijdstip met het ontbijt aan de deur. Samen met mijn vrouw heb ik genoten van het keurig verzorgde ontbijt. Het bleek een heerlijke start van de zondag! Bedankt Paul voor de prima service!
Ans-Chris van HeertumAns-Chris van Heertum uit Tilburg schreef op 5 maart 2016 in 19:35:
Paul heeft ons blij verrast met zijn kookkunsten. Met liefde en passie voor zijn vak, heeft hij een 5 gangen diner klaargemaakt. HEERLIJK !! Ook is Paul een amusante gastheer. Zoals hij de drankjes verzorgd en alle heerlijkheden serveerd en afruimd , is voor ons heel ontspannend geweest. Als (onze kok ) naar huis gaat is de keuken weer keurig opgeruimd. Beste Paul , het was een SUPER avond ! Hartelijk dank hiervoor. groet: Chris en Ans van Heertum.
ElaiineElaiine schreef op 5 maart 2016 in 07:33:
Beste Paul, Wij hebben enorm genoten van het 5 gangen diner van afgelopen zondag. Je verraste ons met leuke gerechtjes maar vooral je voorkomen en je aandacht voor eenieder op de juiste manier, leidde tot een hoogtepunt. Ondertussen dat wij lekker zaten te eten, ruimde jij de keuken weer op en bereidde jij je voor, voor het volgende heerlijke gerecht. Het was echt top en een restaurant zou het niet kunnen evenaren, vooral vanwege jouw persoonlijke aandacht. Niet duur en een uitstekende service, echt aan te bevelen en voor herhaling vatbaar. Bedankt en groetjes.
RenateRenate uit Tilburg schreef op 14 februari 2016 in 16:50:
Vandaag valentijns ontbijt gehad! Super verzorgd. We hebben genoten! En omdat ik 2 dagen terug bevallen ben zat er nog een presentje bij ook van Paul! Echt top! Website opgeslagen voor andere momenten!! Gr Renate
MarliesMarlies uit Kaatsheuvel schreef op 18 januari 2016 in 13:27:
Paul heeft ons en onze familie een onvergetelijke en avond bezorgd! Ter ere van het 45 jarig huwelijk van mijn ouders waren wij een weekend weg met de hele familie. De eerste avond hadden wij als verrassing voor onze ouders aan Paul gevraagd om voor ons te komen koken. Het werd een verrassing voor ons allemaal; zo heerlijk en ontspannen dat het was! Paul nam ons alles uit handen. De kinderen (1, 3 en 7 jaar) mochten zelf een pannekoekje versieren en kregen een grand dessert met alles wat kinderen lekker vinden! Ondertussen kregen wij alvast wat heerlijke hapjes voorgeschoteld. Terwijl wij lekker zaten te keuvelen aan tafel hield Paul de kinderen bezig die zich inmiddels in een hoek van de kamer met speelgoed teruggetrokken hadden! Toen de kindjes op bed lagen serveerde Paul ons een heerlijk verrassingsdiner. Hadden wij in de eerste minuten nadat Paul binnen kwam nog even moeite om alle zorgen uit handen te geven, aan het eind van de avond lieten wij ons zonder enige moeite volledig in de watten leggen. Paul was gastheer, kok en aangenaam gezelschap in een. Het maakte onze avond heel bijzonder en de ontspannen sfeer die hij creeerde is het hele weekend blijven hangen. Ontzettend bedankt Paul!
Debora PessersDebora Pessers uit Goirle schreef op 6 november 2015 in 11:14:
Vorige week hebben we met ons team van leidinggevenden thuis een heerlijk verzorgd diner gegeten van Paul. Graag wilden wij verschillende producten keuren om eventueel toe te voegen aan ons assortiment, er kwamen verschillende gangen voorbij, ieder bord weer prachtig opgemaakt! Echt voortreffelijk! En alles werd naderhand netjes afgeruimd en de keuken keurig opgeruimd! Paul: bedankt voor een geslaagde avond en een meesterlijke service!
Mark en PatriciaMark en Patricia schreef op 16 september 2015 in 13:20:
Voor ons vriendenuitje een diner thuis geregeld met Paul als kok. We hadden gekozen voor een verrassingsdiner. Paul had goed rekening gehouden met speciale wensen. Het was heerlijk en echt genieten om in alle rust samen te kunnen eten en daarna nog lekker na te drinken zonder een andere locatie op te moeten zoeken. Alles wordt netjes opgediend, afgeruimd en de keuken netjes achtergelaten. Voor herhaling vatbaar!
BeanitaBeanita uit Tilburg schreef op 31 augustus 2015 in 16:14:
28 augustus, 7.30 uur zoals afgesproken staat Paul met het ontbijt voor 2 personen aan de deur. Heerlijk.....helemaal compleet, een warm eitje een lekker kannetje koffie en een verse jus.....een keur aan broodbeleg en zelfs met een koolhydraatarm dieet heeft Paul rekening gehouden. Het is af.....we hebben ervan genoten. Een échte aanrader. Wil je een heerlijk lekker vers en super verzorg ontbijt.....bel Paul dan weet je dat het helemaal goed komt. Paul, nogmaals bedankt voor het heerlijke ontbijt en de goede service. Groet Anita en Bea uit Tilburg.
Jennifer van HeeswijkJennifer van Heeswijk uit 's-Hertogenbosch schreef op 26 augustus 2015 in 09:48:
Afgelopen zondag (23 augustus) heb ik voor een collega en zijn vrouw als verrassing een ontbijtje laten bezorgen door Paul. Ik was al onder de indruk van zijn website die goed en overzichtelijk in elkaar zit en door het feit dat Paul heel flexibel was tijdens het bespreken van de wensen. Op de dag dat het ontbijtje bezorgd moest worden werd er op het afgesproken tijdstip echter niet open gedaan! Achteraf hoorde ik pas het voicemail berichtje van Paul, dat hij een paar keer had aangebeld bij mijn collega, zelfs een kwartier had gewacht en daarna toch weg was gereden. Toen ik dit berichtje hoorde dacht ik 'oh nee, daar gaat het cadeautje. Dag ontbijt!'. Mijn collega en zijn vrouw lagen blijkbaar nog te slapen en hebben de bel niet gehoord. Ik baalde, want vond het uiteraard jammer van de verrassing. Maar wat bleek, Paul nam de moeite om een uur later nogmaals bij mijn collega langs te gaan. Deze keer waren ze wel wakker en kwam het toch nog goed! Wat ik echt klasse vind is dat Paul niet eens iets extra's heeft gerekend voor al deze moeite. Wat een service! Waar vind je dat nog tegenwoordig? Alsof ik nog niet genoeg onder de indruk was van Paul's Cuisine, hoorde ik later van mijn collega dat het ontbijtje ook erg lekker en compleet was. Nogmaals hartstikke bedankt Paul!
John linkelsJohn linkels uit Diessen schreef op 21 april 2015 in 14:59:
Maandag 13 april heeft Paul voor ons gezelschap een heerlijk verrassings menu voorgetoverd . Nogmaals onze dank Gr reisbureau floppie
Wilfred van SonWilfred van Son uit Tilburg schreef op 26 februari 2015 in 18:56:
Op zondagavond 22-02-2015 verwend met een heerlijk 3 gangen surprise diner voor 6 personen speciaal gemaakt door Paul. Zeer goed gegeten en het was super gezellig. Na het diner was alles weer opgeruimd. Super, nogmaals hartelijk dank!!